Over mij

Ik ben Rianne Waelkens en woon in Gouda, samen met mijn man Nathan en onze dochter en zoon.

Een paar woorden die mij omschrijven: creatief, gedreven, betrokken, enthousiast, nadenkend, precies én chaotisch. En juist in de chaos gecombineerd met enige precisie ontstaan mooie dingen.

Ik kan enorm genieten van kleuren, vormen en licht. Uren zwerven over de heide of door het bos, en me verwonderen over hoe mooi alles gemaakt is. Van een grote boom tot een piepklein miertje. En vervolgens zelf met kleuren, vormen en licht aan de slag gaan met verf, en me verliezen in een aquarel. Daarnaast houd ik van buiten zijn, lezen, goede gesprekken en Krav Maga.

Eind 2018 ben ik begonnen met een aquarelcursus. In het begin was dat enorm frustrerend, de verf liep alle kanten op en ik had geen idee hoe ik hier ooit iets mee zou kunnen creëren. Gelukkig heb ik doorgezet, en nu vind ik weinig moeilijker dan een aquarel even aan de kant leggen omdat mijn kinderen, het huishouden of een andere taak wachten.


Zie je een samenwerking voor je of kan ik iets voor je betekenen?


10 reacties op ‘Over mij

 1. Rianne, misschien ben ik wat bevooroordeeld (ik ken je al als een mooi mens) maar ik geniet van de kunst die je maakt! En het is niet zo dat ik iets snel mooi vindt. Mijn vader (zelf beeldhouwer van beroep) heeft mij geleerd kritisch te kijken. Vrolijk, verrassend, kleurrijk en heel verschillend van onderwerp, dat zie ik in jou werk. Vooral je focus schilderijen, dat raakt mij! Ik wens je veel zegen, ook in dit mooie werk. Je hebt de gave mensen hiermee te raken!

  Like

 2. Ha Rianne, ik heb altijd al geweten dat je bijzonder bent, en deze prachtige schilderijen bewijzen dit maar weer eens.
  Ik bid je Zijn zegen toe en dat al je gaven tot uiting mogen komen. Je zal de wereld verstild en bewonderend doen staan.

  Like

 3. Ik droom helemaal weg bij de illustraties. Heerlijk. Ik wil meteen weer een prentenboek maken 🙂
  Lucas heeft ook een jaar op krav naga gezeten. Binnenkort een potje sparren?

  Like

 4. Ha mooie vrouw! Wat een heerlijke site om doorheen te scrollen, smaakt naar meer! Prachtige composities en kleuren, je brengt het gevoel van een plaatje makkelijk over! En wat een tof idee, die focus afbeeldingen!! Ik hoop dat het schilderen in eerste plaats voor jezelf een zegening mag zijn, maar ben blij dat we via deze weg een beetje mee kunnen genieten 🙂 Bless!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s