Over Rianne

Het begin

Als kind tekende ik al graag, maar ergens na de middelbare school ben ik daarmee gestopt. Een paar jaar geleden ontdekte ik opnieuw hoeveel plezier ik heb in tekenen en schilderen en heb ik een aquarelcursus gedaan. In het begin was dat enorm frustrerend, de verf liep alle kanten op en ik had geen idee hoe ik hier ooit iets mee zou kunnen creëren. Gelukkig heb ik doorgezet, en nu vind ik weinig moeilijker dan een aquarel even aan de kant leggen omdat mijn kinderen, het huishouden of een andere taak roept.

Passie

Een paar woorden die mij omschrijven: creatief, gedreven, betrokken, enthousiast, nadenkend, precies én chaotisch. En juist in de chaos gecombineerd met enige precisie ontstaan mooie dingen.

Ik kan enorm genieten van kleuren, vormen en licht. Uren zwerven over de heide of door het bos, en me verwonderen over hoe mooi alles gemaakt is. Van een grote boom tot een piepklein miertje. En vervolgens zelf met kleuren, vormen en licht aan de slag gaan met verf, en me verliezen in een aquarel. Daarnaast houd ik van buiten zijn, lezen, goede gesprekken en sportief bezig zijn.

Opdrachten

Inmiddels heb ik aardig wat teken- en schilder opdrachten gedaan, van verhuiskaartjes tekenen tot huisdieren schilderen. Ik vind het daarin mooi om de tijd te nemen af te stemmen op waar de opdrachtgever blij van wordt. Veel details in een verhuiskaartje of tekening, of juist een rustig geheel, er is van alles mogelijk. 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram