Daar issie dan..

september 18, 2019

Leuk dat je deze site bezoekt! Hier zal ik regelmatig nieuwe tekeningen uploaden. 

Ik heb er een poos over getwijfeld of ik een website met daarop mijn werk wilde. Ik was bang dat ik dan vooral bezig zou zijn met wat anderen van mijn tekeningen zouden vinden, en dat er dus vervolgens veel tijd zou gaan naar iets perfects willen maken. Maar ik kwam tot de conclusie dat ik het leuk vind werk waarin ik plezier heb met anderen te delen, en dat leuke plaatjes niet perse perfecte plaatjes hoeven zijn. Juist door het perfect te willen doen kan er spontaniteit en creativiteit verloren gaan. 

Sterker zelfs, de mensen om mij heen bewezen afgelopen tijd dat ze ook van mijn werk kunnen genieten als het niet perfect is en ik moeiteloos op kan sommen wat er allemaal beter aan had gekund. Maar dat laatste kan ik dan maar beter achter wege laten, want dat belemmert het genieten.
Op deze site zul je dus geen kritische analyse van mijn eigen werk vinden, maar voel je vrij om feedback achter te laten!

Omdat af en toe foto's van mijn werk naar vrienden appen wel heel random werd, leek het me leuk via blogs nieuwe schilderijen te delen. Daarin heb ik dan ook direct de ruimte er kort wat over te vertellen. En mensen die interesse in mijn werk hebben kunnen via een website makkelijk een indruk krijgen van wat ik maak.

Schilderijen, tekeningen, illustraties... ik gebruik de termen allemaal door elkaar. Ik zou uiteindelijk graag een boek willen illustreren, en op dit moment ben ik vooral bezig wat meer een eigen stijl te ontwikkelen en het materiaal beter te leren kennen en gebruiken. Ik gebruik op dit moment aquarelverf en dat is waar ik me steeds meer in wil bekwamen.

Ik zou het leuk vinden als je je abonneert op mijn blog, dan krijg je vanzelf mijn nieuwste illustratie in je mailbox. Of als je af en toe terugkomt om mijn site te bezoeken. En als je een berichtje achterlaat.. helemaal leuk!

16 comments on “Daar issie dan..”

 1. Geweldig Rianne!

  Je hebt het talent in je! Laat het er maar heerlijk uitkomen.
  Ik ga vanaf hier meegenieten van al jouw prachtige illustraties.

  Succes!

 2. Nadat ik met Rianne een uitgebreide communicatie via WhatsApp had gevoerd over persoonlijke doelstellingen en hoe je die op een vruchtbare wijze zou na kunnen streven, werd ik ineens verrast door een talent van Rianne dat mij tot dan toe onbekend was. Via Whatsapp kreeg ik een aantal schilderachtig mooie tekeningen onder ogen, die nauwelijks van een foto te onderscheiden waren. Ik was flabbergasted. En de verbazing en verrassing werd nog groter en leuker toen ik enige tijd later een tot de verbeelding sprekend (en in kranten gewikkeld) schilderij via een collega overhandigd kreeg. Een cadeautje van Rianne... Het was een schitterend en met teksten verrijkt tafereel, dat mij tot op de dag van vandaag helpt om mij te blijven focussen op mijn persoonlijke doelstellingen, waar we via de App met elkaar over gesproken hadden. Een prachtig en persoonlijk getint tableau, dat mij dagelijks bij de les houdt! Dank je wel Rianne.

  Veel vreugde gewenst bij het verder inzetten een doorontwikkelen van dit unieke en kleurrijke talent dat de Schepper van alle mooie dingen jou heeft toevertrouwd!

 3. Prachtig Rianne! Wat heb je dit lang verborgen weten te houdenšŸŒ¹.
  Bij mijn eerste blik dacht ik ook gelijk aan een illustratie van een kinderboek.
  Succes!

 4. Net als de anderen die al eerder reageerden, ben ik ook heel benieuwd naar je verdere posts. Wat ik tot nu toe zie, is inderdaad genieten! Gefeliciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram